Begues ja és oficialment Ciutat Amiga de la Infància

Dijous, 15 de juliol de 2021 a les 09:00

El municipi va rebre el reconeixement del segell d'UNICEF en un acte virtual que va comptar amb la participació de l'alcaldessa, Mercè Esteve. El segell acredita el compromís del municipi amb la infància i la joventut.

Begues ja és, oficialment, Ciutat Amiga de la Infància. El municipi va rebre ahir el reconeixement d'aquest segell d'UNICEF en un acte celebrat telemàticament i que va comptar amb la participació de l'alcaldessa, Mercè Esteve.

El reconeixement d'ahir era la culminació d'un llarg camí que es va iniciar el passat mandat municipal. El procés es va ratificar el febrer del 2019 quan l'Ajuntament de Begues va signar l'acord de col·laboració amb l'organisme internacional que treballa pels drets dels infants.

El segell de Ciutat Amiga de la Infància acredita el compromís dels municipis amb la infància i la joventut. Entre els criteris que es valoren es troba que aquests col·lectius participin en la presa de decisions respecte dels seus drets o l'assignació de recursos públics per a la infància.

El compromís de l'Ajuntament amb la infància s'ha demostrat a bastament en els darrers anys, amb accions com la creació del Consell d'Infants o altres actuacions que treballen de forma coordinada i estable a favor de la infància i l'adolescència des d'una perspectiva del dret de les persones.

Darrera actualització: 14.07.2021 | 12:25