Begues, més a prop de ser Ciutat Amiga de la Infància

Dimarts, 28 d'abril de 2020 a les 09:00

El municipi supera la primera fase per a l'obtenció d'aquest segell que atorga UNICEF.

Begues és cada cop més a prop de rebre la distinció de Ciutat Amiga de la Infància. El municipi ja ha superat la primera fase del procés per a l'obtenció d'aquest segell que atorga UNICEF i que es va posar en marxa durant el passat mandat municipal. El procés es va ratificar el febrer de l'any passat en signar l'acord de col·laboració amb l'organisme internacional que treballa pels drets dels infants.

El segell de Ciutat Amiga de la Infància, promogut des d'UNICEF cada dos anys, acredita el compromís dels municipis amb la infància i la joventut. Entre els criteris que es valoren es troba que aquests col·lectius participin en la presa de decisions respecte dels seus drets o l'assignació de recursos públics per a la infància.

Un compromís que l'Ajuntament de Begues ja ha posat en manifest en els darrers anys, amb la implicació de la infància local en la presa de decisions públiques, com és el cas del mateix Consell d'Infants, entre altres accions i actuacions que treballen de forma coordinada i estable a favor de la infància i l'adolescència des d'una perspectiva del dret de les persones.

Darrera actualització: 27.04.2020 | 18:56