Begues se suma a la commemoració del Dia dels Drets dels Infants

Dilluns, 16 de novembre de 2020 a les 09:00

A les xarxes socials municipals es publicaran cada tarda des d'avui i fins divendres unes càpsules informatives sobre els Drets dels Infants. A més, als centres educatius se'ls donarà un pòster de grans dimensions amb aquests Drets, perquè l'alumnat els conegui.

Divendres, 20 de novembre, es commemora la Convenció dels Drets dels Infants. L'Ajuntament de Begues se suma a aquesta celebració amb dues accions que volen ajudar a recordar els drets dels infants arreu del món.

Així, cada tarda, a partir d'avui i fins divendres, a les xarxes socials municipals es publicarà una càpsula divulgativa d'un dels cinc principis bàsics d'aquests drets que promociona Unicef, com atenció sanitària adequada, una bona nutrició, educació o protecció.

D'altra banda, el consistori beguetà donarà als centres educatius del municipi un pòster de grans dimensions amb la declaració dels Drets dels Infants perquè es pugui penjar en un lloc ben visible del centre i l'alumnat hi tingui accés.

Compromís amb la infància

A més, l'Ajuntament de Begues és en la fase final per aconseguir el segell de Ciutat Amiga de la Infància que atorga Unicef, un document que obliga el municipi a treballar i desenvolupar accions favorables als infants i als adolescents.

Darrera actualització: 16.11.2020 | 09:11