Begues celebra dissabte el Dia Internacional dels Drets dels Infants

Dimarts, 16 de novembre de 2021 a les 09:00

Al llarg del matí, a la plaça Camilo Riu i al passeig de l'Església hi haurà diverses activitats que també estaran relacionades amb la Setmana Europea de la Prevenció de Residus.

Dissabte, 20 de novembre, es commemorarà el Dia Internacional dels Drets dels Infants. I a Begues, Ciutat Amiga de la Infància, la jornada se celebrarà amb una gran festa que tindrà lloc de 10 a 14 h en dos escenaris: la plaça Camilo Riu i el passeig de l'Església.

Aquesta festa serà també l'acte central de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, en el transcurs de la qual l'alumnat de cinquè i sisè de primària de les escoles de Begues han realitzat diversos tallers de conscienciació sobre el medi ambient.

Així, dissabte vinent els infants del municipi podran participar en les següents activitats:

  • 10 h Taller 'Som art activistes'.
  • 12 h Espectacle 'Passa volant reciclant'.
  • 13 h Lectura del Manifest del Dia Internacional dels Drets de la Infància, amb la participació del Consell d'Infants de Begues.
  • I, durant tot el matí, es podran fer una foto al photocall 'Vull un món de colors'.

El juliol passat, Begues va rebre el reconeixement oficial de Ciutat Amiga de la Infància, un segell que atorga l'UNICEF i que acredita el compromís del municipi amb la infància i la joventut amb vigència per al període 2021-2025.

Darrera actualització: 15.11.2021 | 22:58