Tallers i activitats per als més petits a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus

Dimarts, 9 de novembre de 2021 a les 09:00

Del 9 al 12 de novembre, l'alumnat de cinquè i sisè de les escoles de Begues realitzaran un taller sobre la gestió de residus, i el 20 de novembre hi haurà una festa a la plaça Camilo Riu i al passeig de l'Església coincidint amb el Dia Internacional de la Infància.

Del 20 al 28 de novembre se celebrarà la Setmana Europea de la Prevenció de Residus. A Begues, l'esdeveniment arribarà amb una sèrie d'activitats adreçades especialment als més petits, amb tallers de conscienciació i sensibilització sobre els recursos sostenibles i la gestió de residus.

Així, entre el 9 i el 12 de novembre, l'alumnat de cinquè i sisè de primària de les escoles de Begues participarà des de les aules en el taller Coneix millor els residus i els recursos, impartit per personal tècnic de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

El 20 de novembre, coincidint amb el Dia Internacional de la Infància, al passeig de l'Església i a la plaça Camilo Riu es portaran a termes una sèrie de tallers i activitats per fomentar el reciclatge i la disminució en la generació de residus.

Els tallers i activitats previstes són les següents:

  • 10 h – Taller 'Som art activistes'.
  • 12 h – Espectacle Passa volant reciclant.
  • 13 h – Lectura del manifest del Dia Internacional de la Infància, amb la participació del Consell d'Infants de Begues.

Durant tot el matí hi haurà un photocall on les persones que s'acostin als dos escenaris de l'esdeveniment es podran fer una foto sota el lema Vull un món de colors.

Darrera actualització: 05.11.2021 | 15:22