Begues torna a celebrar Sant Jordi al carrer

Divendres, 16 d'abril de 2021 a les 09:00

La plaça de l'Ateneu acollirà diverses activitats el 23 d'abril, mentre que al carrer Major i al passeig de l'Església s'hi establiran les parades de llibres i roses de professionals i entitats. En ambdós espais s'haurà de mantenir les mesures sanitàries per evitar contagis de covid-19.

Begues tornarà a celebrar Sant Jordi al carrer. Després que l'any passat la diada del llibre i la rosa es traslladés al món virtual per culpa de la covid-19, enguany els actes tornen a l'aire lliure i amb totes les mesures sanitàries per evitar l'expansió del coronavirus.

Així, els actes del 23 d'abril es concentraran a Begues en el barri del Centre: a la plaça de l'Ateneu es desenvoluparan totes les activitats lúdiques i culturals, mentre que el carrer Major i el passeig de l'Església acolliran les parades de llibres i roses de professionals i entitats que ho hagin sol·licitat, complint les mesures decretades pel pla sectorial que el Procicat ha estipulat per a la Diada de Sant Jordi.

A la plaça de l'Ateneu (que tindrà l'aforament limitat i s'hi haurà d'accedir amb la mascareta correctament col·locada) hi haurà una sessió de L'hora del conte titulada La princesa, el cavaller i un drac esbojarrat, a càrrec del Cargol Barbut (17.15 h).

En aquest mateix espai, entre les 18 i les 19 h, tothom qui ho vulgui està convidat a participar en una lectura de textos i poemes. En acabar, els Timbalers de Begues posaran el punt final a la celebració de Sant Jordi amb una actuació ben sorollosa i rítmica.

Tota la jornada serà seguida i dinamitzada en directe per Ràdio Begues.

Més actes de la Biblioteca La Ginesta

A més de les activitats organitzades per al 23 d'abril, la Biblioteca La Ginesta (que organitza L'hora del conte del Cargol Barbut) n'ha organitzat dues més per celebrar Sant Jordi. Es tracta d'un taller infantil i d'una sessió de rondalles per a un públic adult.

Durant tota la setmana vinent, les famílies interessades a participar en el taller per a elaborar titelles d'un drac i d'una princesa han de passar per La Ginesta a recollir-ne el material per fer-les a casa. Les creacions es poden mostrar amb una foto enviada al whatsapp de la biblioteca.

El 22 d'abril, els espais de l'equipament cultural acolliran una sessió de rondalles catalanes per a adults (20 h). Sota el títol Ditxosos vosaltres, la narradora i actriu Jordina Biosca oferirà un espectacle parcialment interactiu on barreja humor amb drama.

Darrera actualització: 15.04.2021 | 11:49

Imatges

Actes de Sant Jordi 2021