Continuen els actes de la Setmana de la Sostenibilitat a Begues

Dimecres, 26 d'octubre de 2022 a les 09:00

Els propers dos dijous hi haurà xerrades al Centre Cívic El Roure i, dissabte, una visita guiada a instal·lacions municipals de biomassa.

Demà dijous, 27 d'octubre, el Centre Cívic El Roure acollirà el segon taller de la Setmana de la Sostenibilitat que organitza l'Ajuntament de Begues amb la col·laboració d'altres entitats com Aigües de Barcelona o l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

El taller de demà, que començarà a les 18 h, es realitzarà amb la col·laboració d'Aigües de Barcelona i tractarà sobre l'energia i l'economia circular. L'activitat anirà a càrrec de professionals de la consultora en l'àmbit mediambiental Anthesis Lavola.

Aquesta entitat ja va dirigir el taller que va tenir lloc dijous de la setmana passada, 20 d'octubre, també al Centre Cívic El Roure i on es va parlar del canvi climàtic i de com fer-li front. L'assistència als tallers és gratuïta.

Finalment, dijous de la setmana vinent, 3 de novembre, s'incorpora a la programació de la Setmana de la Sostenibilitat una sessió informativa sobre els beneficis ambientals, econòmics i socials que l'energia solar pot aportar al conjunt de la ciutadania, i les possibilitats d'ajuts i subvencions per finançar-la. Serà a les 19 h i també al Centre Cívic El Roure.

L'activitat, que compta amb el suport de l'AMB, anirà a càrrec d'Ivan Capdevila, director de la consultoria energètica i ambiental l'Estudi Ramon Folch (ERF). L'entrada serà gratuïta.

Visita a les instal·lacions de biomassa

També en el marc de la Setmana de la Sostenibilitat, dissabte hi haurà una visita guiada a instal·lacions de biomassa del municipi. La jornada començarà a les 10 h davant del Centre Cívic El Roure; es visitarà el centre de calor ubicat en aquest equipament, on es coneixerà com funciona una caldera de biomassa i els beneficis per al medi ambient i l'economia. En cas de superar l'aforament permès, es farà un segon grup a les 11 h.

Darrera actualització: 25.10.2022 | 19:43