Obertes les inscripcions per als tallers de la Setmana de la Sostenibilitat

Dilluns, 3 d'octubre de 2022 a les 09:00

Entre el 20 i el 29 d'octubre, Begues celebrarà la Setmana de la Sostenibilitat amb tallers formatius i accions informatives sobre energia sostenible, emergència climàtica i circularitat.

Begues celebrarà a finals de mes la Setmana de la Sostenibilitat, tot coincidint amb el Dia Mundial de l'estalvi energètic (21 d'octubre) i el Dia Internacional contra el Canvi Climàtic (24 d'octubre). Amb aquest teló de fons, del 20 al 29 d'octubre, al municipi s'organitzaran tallers formatius i diverses accions formatives al voltant de l'energia sostenible, l'emergència climàtica i la circularitat.

Pel que fa als tallers, organitzats en col·laboració amb Aigües de Barcelona n'hi haurà dos: un el dijous 20 d'octubre, i l'altre dijous següent, 27 d'octubre. El primer porta per títol Actuem pel clima: el canvi climàtic i com fer-li front. El segon, Actuem pel clima: l'energia i l'economia circular.

Les inscripcions per als dos tallers ja estan obertes i es poden formalitzar a la recepció del Centre Cívic El Roure (equipament on es realitzaran els tallers), o bé al correu electrònic begues@begues.cat. Estaran impartits per formadors d'Anthesis Lavola.

Per altra banda, el 29 d'octubre s'organitzarà una visita guiada a les instal·lacions municipals de biomassa. L'activitat començarà a les 10 h des del Centre Cívic El Roure i acabarà cap a les 13 h.

El mateix dia, però a partir de les 11.30 h, al Parc de la Costeta es desenvoluparà una nova sessió de la Jugatecambiental. L'activitat familiar portarà per títol De cabàs a cabàs... i una bona compra faràs!, la qual consistirà en un joc gegant sobre sostenibilitat i consum responsable.

Darrera actualització: 03.10.2022 | 00:09