Convocada una reunió informativa sobre la línia d'alta tensió el 28 d'abril a l'Escorxador

Dimarts, 25 de d’abril de 2017 a les 11:00

Els veïns i veïnes de Begues estan convocats el 28 d'abril a l'Escorxador, a les 19 h, a la reunió informativa convocada per l'Ajuntament per explicar la proposta de desviament dels 7,5 quilòmetres de línia d'alta tensió que passen per sobre del municipi.

L'Ajuntament de Begues ha organitzat per al 28 d'abril una reunió informativa amb els veïns i veïnes de Begues sobre la proposta de desviament de la línia d'alta tensió. A la trobada, que tindrà lloc a les set de la tarda a l'Escorxador, es presentarà el treball conjunt realitzat per tècnics municipals i els de Red Eléctrica Española i que ha de permetre retirar els 7,5 quilòmetres de les línies que passen sobre el municipi d'una manera respectuosa amb l'entorn.

Durant la reunió informativa també es farà un repàs de tot el treball realitzat fins ara per a aconseguir el desviament de la línia d'alta tensió que passa sobre l'avinguda Mediterrània, des dels primers estudis i propostes dels anys 2015 i 2016 fins als contactes amb el veïnat, pagesos o propietaris forestals, i els càrrecs polítics i tècnics.

Cal recordar que actualment es troba en exposició pública l'estudi d'impacte ambiental del projecte de desviament de la línia d'alta tensió. L'estudi fa una primera aproximació a totes les possibilitats d'actuació al voltant del desplaçament de la línia d'alta tensió que actualment passa pel mig del nucli urbà del municipi.

Darrera actualització: 24.04.2017 | 21:21