Dijous s'obren les inscripcions als cursos i tallers de l'Espai Nou

Dimecres, 14 de setembre de 2022 a les 09:00

El 15 de setembre s'inicia el període d'inscripcions a les activitats de l'Espai Nou per al curs 2022-2023. S'han de formalitzar al Centre Cívic El Roure de dilluns a divendres, de deu del matí a dotze del migdia.

Aquest dijous, 15 de setembre, s'obre la inscripció als cursos i tallers per a les persones grans de Begues, que organitza la Regidoria de Gent Gran a través de l'Espai Nou, per al curs 2022-2023. Les inscripcions es poden formalitzar al Centre Cívic El Roure, tots els dies de dilluns a divendres, de deu del matí a dotze del migdia.

Les activitats, cursos i tallers previstos per a la pròxima temporada estaran relacionats amb l'àmbit de salut (reforç de la memòria, activació de la coordinació o foment de la relaxació), les tecnologies de comunicació (l'ús del mòbil o la gestió de serveis a través d'aquests aparells) i l'àmbit lúdic (jocs de cartes o de taula, balls i sardanes...), entre altres.

Aquest mes de setembre s'han reprès també les caminades de marxa nòrdica i les tardes de jocs de cartes i ball. Per a informació o inscripcions sobre les diferents activitats previstes, es pot contactar directament amb l'Espai Nou.

Darrera actualització: 13.09.2022 | 19:02