Dissabte, acte central a Begues de la Setmana Europea de la Mobilitat

Dimarts, 13 de setembre de 2022 a les 09:00

Durant tot el matí, davant Cal Pere Vell hi haurà tallers infantils, un punt d'informació i serà el lloc de sortida d'una pedalada popular. Dimarts, a més, la Policia Local iniciarà els tallers de conducció de patinets a l'alumnat de secundària del municipi.

Dissabte, 17 de setembre, tindrà lloc l'acte central a Begues de la Setmana Europea de la Mobilitat, la qual se celebrarà del 16 al 22 de setembre. L'esdeveniment té per objectiu la promoció d'hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables.

Dissabte, de deu del matí a dues de la tarda i davant Cal Pere Vell, hi haurà tallers infantils i un punt d'informació sobre mobilitat sostenible i la conducció de vehicles de mobilitat personal (VMP), com els patinets elèctrics.

A dos quarts d'una del migdia sortirà des de davant de Cal Pere Vell una pedalada popular (en la qual poden participar bicicletes i patinets). En acabar, hi haurà una xocolatada per a totes les persones participants.

Per altra banda, dimarts, 20 de setembre, s'organitzaran uns tallers dirigits a l'alumnat de secundària de Begues sobre educació viària i conducció de patinets. Hi haurà sessions teòriques i pràctiques tant a l'Institut de Begues com a l'Escola Sant Lluís, a càrrec de la Policia Local.

Consells saludables per les xarxes socials de l'Ajuntament

Sota el lema Combina i mou-te!, la Setmana Europea de la Mobilitat posa èmfasi en la intermodalitat, és a dir, la capacitat d'usar diferents mitjans de transport i que siguin nets i amb poca petjada de carboni.

En aquest sentit, del 16 al 22 de setembre, des de les xarxes socials de l'Ajuntament de Begues s'aniran donant una sèrie de consells per fomentar l'ús de la mobilitat sostenible i segura.

Darrera actualització: 12.09.2022 | 16:21