Dissabte s'obre oficialment el bloc d'escalada del carrer Camp dels Prats

Dimarts, 7 de març de 2023 a les 09:00

La instal·lació s'obrirà al públic amb a partir de les 10 h demostracions d'escalada en bloc i una dinamització per a infants i joves a càrrec del Centre Excursionista de Begues.

Dissabte, 11 de març, s'obrirà oficialment a l'ús públic el nou bloc d'escalada per a la pràctica lliure instal·lat al carrer Camp dels Prats. De 10 a 12 h, hi haurà demostracions d'escalada en bloc i dinamització per a infants i joves a càrrec del Centre Excursionista de Begues.

El bloc d'escalada és una estructura de fibra de vidre, de tres metres d'alçada i amb una superfície total de 65 metres quadrats. Està situat sobre un sòl de seguretat amb paviment de cautxú.

L'estructura, que simula la roca natural, disposa de 200 preses de diferents mides i colors i permet diversos nivells de dificultat, per la qual cosa pot ser usat per grans i petits i tant per persones que s'iniciïn en l'escalada com per aquelles que en saben més.

La construcció del bloc d'escalada és el resultat de la col·laboració entre l'Ajuntament de Begues i el Centre Excursionista per a la creació de nous espais per a la pràctica de l'escalada al municipi.

Zona de pràctica esportiva per a totes les edats

Fruit d'aquesta col·laboració, el consistori ha invertit prop de 50.000 euros en tres actuacions: la construcció d'aquest bloc d'escalada, l'ampliació i millora del boulder existent al Pavelló Esportiu Jaume Viñas Pi i una nova instal·lació d'escalada i ràpel a la paret exterior del propi Pavelló.

Amb la construcció del bloc d'escalada al carrer Camp dels Prats, davant el Parc de la Costeta, es completa la zona per a la pràctica esportiva per a totes les edats que hi ha en aquest espai al costat del Centre Cívic El Roure, i que disposa d'un parc de jocs infantils, una zona d'activitat física per a la gent gran, una zona d'entrenament workout i el nou bloc d'escalada lliure.

Darrera actualització: 06.03.2023 | 23:31