Instal·lat davant el Parc de la Costeta un espai d'entrenament tècnic

Dimecres, 1 de juliol de 2020 a les 09:00

La instal·lació, prevista en el Programa d'Actuació Municipal d'aquest mandat, és una estructura d'acer on es poden realitzar diversos exercicis físics amb una capacitat per a una desena de persones usuàries al mateix temps.

Ja està instal·lat al carrer Camps dels Prats la zona d'entrenament tècnic urbà. Es tracta d'una estructura de tub d'acer per a realitzar exercicis d'entrenament integral del cos: abdominals, flexions, esquats, braços o músculs entre altres, i està situat entre la riera i el Parc de la Costeta, a tocar del Centre Cívic El Roure.

La instal·lació (de 14,4 metres de llarg, 9,4 d'ample i 3,6 d'alçada) disposa de biga d'equilibri, banc d'abdominals inclinat, barra alta en estil de serp, paral·leles petites i llargues, una combinació de barres d'estil lliure, anelles i doble escala de transició a diverses alçades. Té una capacitat per a més de deu usuaris alhora.

La zona d'entrenament o street workout era un dels compromisos contemplats en el Programa d'Acció Municipal (PAM) 2019-2023, que és el document que recull les principals accions a desenvolupar per part del govern municipal en el mandat actual. La instal·lació era una proposta sorgida d'un grup de joves de Begues a finals de la legislatura passada.

L'street workout és una modalitat esportiva que ha acumulat força seguidors els darrers anys arreu d'Europa. Es caracteritza per l'entrenament al carrer, en parcs i altres espais públics, usant solament el pes del mateix cos o qualsevol altre objecte de l'entorn.

Darrera actualització: 30.06.2020 | 19:03

Imatges

Workout 02 Workout 03