Diumenge, festa a la plaça de l'Ateneu per celebrar el Dia Internacional dels Drets dels Infants

Dimarts, 15 de novembre de 2022 a les 09:00

Begues, com a Ciutat Amiga de la Infància, commemora la jornada amb una sèrie de tallers i jocs coorganitzats amb diverses entitats locals. També es presentarà oficialment el Consell d'Infants d'aquest curs i es llegirà el manifest de la jornada.

Begues, com a Ciutat Amiga de la Infància, celebrarà diumenge, 20 de novembre, el Dia Internacional dels Drets dels Infants amb una gran festa a la plaça de l'Ateneu, de 10 a 14 h. L'esdeveniment comptarà amb la participació de diverses entitats locals.

En aquest sentit, els Timbalers, Juguem a Begues, el Bàsquet Begues i l'AMPA de l'Escola Sant Lluís organitzaran tallers, jocs i dansa fins a les 12.30 h. També hi haurà un pinta cares per a infants i es podrà jugar a descobrir animals elaborats amb materials de rebuig.

A les 12.30 h es realitzarà la presentació oficial del Consell Municipal d'Infants d'aquest curs i, posteriorment, es llegirà el manifest de la jornada. L'esdeveniment continuarà amb l'actuació del Mag Koko i finalitzarà cap a les 14 h.

Begues forma part del segell Ciutats Amigues de la Infància des de juliol de l'any passat. El segell, atorgat per Unicef, acredita el compromís del municipi amb la infància i la joventut.

Darrera actualització: 14.11.2022 | 11:23

Imatges