Diumenge s'inaugura la plaça de l'U d'Octubre de 2017

Dijous, 25 d'octubre de 2018 a les 09:00

L'acte, que tindrà lloc a dos quarts de dues del migdia al passatge d'accés al Centre Cívic El Roure, vol ser un record dels fets que van ocórrer durant el referèndum d'independència de Catalunya.

Diumenge, a dos quarts de dues del migdia, s’inaugurarà oficialment la plaça de l’U d’Octubre del 2017. Així és com s’anomenarà a partir d’ara el passatge d’accés al Centre Cívic El Roure tal com va decidir la ciutadania en un procés participatiu en línia en el qual es podia triar entre aquesta zona i la plaça de l’Ajuntament.

El Ple Municipal va aprovar en la sessió de juliol obrir un procés participatiu per escollir una ubicació que recordés els fets de l’u d’octubre del 2017, quan es va celebrar el referèndum per la independència de Catalunya. Aquest procés d'elecció va tenir lloc entre el 3 i el 22 de setembre.

La votació va ser ratificada pel Ple Municipal, reunit de manera extraordinària el 26 de setembre. La designació de l’accés al Centre Cívic El Roure com a plaça de l’U d’Octubre del 2017 va tenir els vots favorables de PDeCAT, GdB, TxB i ERC, l’abstenció d’EB-ICV i els vots en contra del PP.

Darrera actualització: 25.10.2018 | 08:59