En marxa el procés participatiu per triar la plaça U d'Octubre de 2017

Divendres, 31 d'agost de 2018 a les 09:00

Es pot elegir entre l'espai d'accés al Centre Cívic El Roure o l'anomenada plaça de l'Ajuntament. La votació en línia es pot fer durant les properes setmanes.

Ja està en marxa el procés participatiu per triar la ubicació de la plaça U d'Octubre de 2017. Les votacions es poden fer en línia a la pàgina Begues Plaça U d'Octubre durant les primeres setmanes de setembre. Els llocs a escollir són l'anomenada plaça de l'Ajuntament i el front d'accés al Centre Cívic El Roure.

El Ple Municipal de juliol va aprovar l'obertura d'aquest procés participatiu per recordar els fets ocorreguts durant el referèndum d'autodeterminació de Catalunya. A més, així també es dóna resposta a les demandes d'algunes entitats i de ciutadans i ciutadanes del municipi que demanen un reconeixement a allò que va passar l'u d'octubre de l'any passat.

L'alcaldessa de Begues, Mercè Esteve, assegurava que la decisió s'havia pres "amb la voluntat de fer visible el nostre compromís amb la defensa de les llibertats democràtiques que va suposar el referèndum". Així mateix, Esteve insistia que aquells fets i les repercussions posteriors "continuen sent motiu de preocupació per a una part important de la ciutadania beguetana".

Darrera actualització: 30.08.2018 | 18:10