Divendres s'obre la piscina exterior de la Piscina Municipal

Dilluns, 5 de juny de 2023 a les 09:00

Les persones usuàries de la Piscina Municipal podran fer servir la piscina descoberta des de divendres, 9 de juny, i fins a principis de setembre entre les 10.30 h i les 20.00 h.

Divendres, 9 de juny, s'obrirà la piscina municipal descoberta. La Piscina Municipal inaugurarà així la temporada d'estiu, avançant-se uns dies respecte al que era habitual els darrers anys (quan la temporada estiuenca començava pels volts de Sant Joan).

Els dies de calor intensa que ja comencen a notar-se ha fet prendre aquesta decisió, una manera d'adaptar-se a l'evolució climàtica mundial. De fet, l'any passat la piscina exterior ja es va posar a disposició de les persones usuàries de la instal·lació el 15 de juny.

Així doncs, la piscina descoberta es podrà fer servir a partir de divendres de les 10.30 h a les 20 h amb tots els serveis usuals de la Piscina Municipal. Tot i això, cal recordar que la situació de sequera extrema que viu el país obliga a fer un ús responsable d'aixetes i dutxes.

Nou sistema de reg de la gespa

L'objectiu és el d'aconseguir el màxim estalvi d'aigua. Això també es vol assolir amb el sistema de reg que s'implantarà per a la gespa de la piscina exterior. Es tracta d'un sistema provisional de reg per aspersió mòbil amb aigua tractada no potable provinent del pou del subsol.

El sistema servirà per a mantenir un reg suficient que permeti oferir la millor situació possible de la gespa per a les persones usuàries de la Piscina Municipal, donades les circumstàncies de prohibició del reg de les zones enjardinades a què obliga l'estat de sequera.

Darrera actualització: 02.06.2023 | 10:24

Imatges