El col·lectiu jove de Begues inaugura el seu espai: El Fixu

Dilluns, 28 de març de 2022 a les 09:00

L'espai, situat al costat de la Piscina Municipal, serà la seu social de l'associació 6tres9 però també s'hi realitzaran activitats d'interès per a tot el col·lectiu jove del municipi.

El jovent de Begues ja ha inaugurat El Fixu, el nou espai municipal per al col·lectiu i que també servirà com a seu social de l'associació 6tres9. Les instal·lacions, situades al costat de la Piscina Municipal, compten amb una sala central d'ús exclusiu, d'uns 60 metres quadrats de superfície útil, més una sala polivalent de 100 metres quadrats per a usos compartits i una zona exterior de 250 metres quadrats. L'espai es troba just davant del campito, que es convertirà també en zona d'oci exterior del nou equipament, i té accés directe a la zona de gespa de la piscina descoberta, que podrà ser usada per a activitats d'estiu a l'aire lliure.

Per a la rehabilitació d’aquest espai, l'Ajuntament de Begues ha invertit prop de 100.000 euros en una reforma integral que ha transformat completament l'antic ús que tenia l'espai, millorant-ne les instal·lacions i dotant-lo de mobiliari interior i exterior, així com material tecnològic de primer nivell.

Tot i que El Fixu serà la seu social de l'associació juvenil 6tres9 (la seva definició i adequació s'ha realitzat en col·laboració amb aquesta entitat), l'espai també donarà servei a la resta del col·lectiu jove de Begues i s'hi podran organitzar activitats que siguin d'interès per a totes els i les joves del municipi.

La denominació d'El Fixu té relació amb l'associació 6tres9. El nom d'aquesta entitat fa referència a les primeres xifres dels telèfons fixos al municipi. Aquesta reminiscència telefònica ha servit per batejar el nou local social amb la forma popular que usaven algunes persones per referir-se als telèfon fixos.  La proposta i tria del nom del nou espai municipal jove va tenir lloc durant una dinàmica de pluja d'idees celebrada al Centre Cívic El Roure a mitjans de març.

Darrera actualització: 28.03.2022 | 00:34