El directori comercial de Begues, a un cop de clic

Dimecres, 28 de juliol de 2021 a les 09:00

En el marc de la campanya de promoció del comerç local, s'ha generat un directori comercial de Begues a l'aplicació Google Maps de forma que sigui molt fàcil localitzar una empresa, comerç o botiga.

Saps on és aquell restaurant de Begues que t'han recomanat tan encaridament? O aquella empresa del sector de la construcció on pots adquirir les rajoles que busques? O un bon jardiner prop de casa?

Ara, localitzar una empresa, comerç o botiga del municipi és més fàcil que mai gràcies al mapa creat a Google Maps, on s'ha inserit tot el directori comercial de Begues agrupat per sectors i colors.

Només fent clic sobre un dels marcadors de colors es pot saber la localització de l'empresa. I, si el mapa es fa gran, també es pot buscar una empresa o comerç determinat a través de la caixa de cerca.

El mapa s'alimenta de les fitxes de cada comerç o empresa generades a l'aplicació pels propis establiments. En el cas d'aquells negocis que no disposen de fitxa de creació pròpia, l'Ajuntament ha creat les ubicacions a partir de les dades existents en el directori municipal.

El directori comercial de Begues al Google Maps és una de les accions de promoció del comerç local contemplades en l'actual campanya d'estiu que l'Ajuntament i el teixit empresarial del municipi promouen per fomentar el consum local.

Darrera actualització: 28.07.2021 | 10:20