Els comerciants protagonitzen una renovada campanya de promoció del comerç local

Divendres, 2 de juliol de 2021 a les 09:00

La campanya, que comença avui i que s'allargarà durant tres setmanes, comptarà amb activitats de dinamització els divendres al vespre, entre altres accions.

L'Ajuntament de Begues posa en marxa una nova campanya de promoció del comerç local, destinada a donar a conèixer l'oferta comercial del municipi i incentivar-ne les vendes en el període previ a la Festa Major.

Aquest any, però, no hi haurà la Nit de Comerç tal com s'anava fent, ja que les restriccions encara vigents en matèria sanitària recomanen no organitzar activitats que comportin la concentració massiva de persones.

Així doncs, en la promoció d'enguany, els i les comerciants en seran les protagonistes en posar-se al capdavant de la campanya publicitària que es difondrà en cartells i vídeos a les xarxes socials municipals.

Activitats de dinamització

Tot i les restriccions sanitàries, sí que hi haurà activitats de dinamització. Seran espectacles itinerants que recorreran els principals carrers comercials del centre del municipi. I, el primer, començarà avui.

Es tracta de la banda Apocadixie Cotton Pickers, que amenitzarà l'eix comercial de la zona centre entre les 21.30 h i les 23 h. Divendres de la setmana vinent serà el torn d'un espectacle de màgia, i el 16 de juliol tornarà a haver-hi música.

Altres accions previstes en aquesta nova edició de la campanya comercial seran l'activació d'un directori comercial digital de Begues a l'aplicació Google Maps, o la renovació de la imatge de marca comercial del poble, que es presentarà en els propers dies.

Darrera actualització: 01.07.2021 | 22:57