El Petit Casal acull una exposició sobre el prohom beguetà Jaume Petit Ros

Dimecres, 4 de juliol de 2018 a les 09:00

La mostra s'inaugurarà divendres, 6 de juliol a les set de la tarda, juntament amb un llibre sobre la vida i obra de qui va ser el fundador de diversos edificis i entitats emblemàtiques del municipi durant el segle XIX i principis del XX. 

El Petit Casal acollirà a partir de divendres i fins al 29 de juliol una exposició sobre la vida i l'època del prohom beguetà Jaume Petit Ros (1865-1947). La mostra s'inaugurarà el mateix divendres, a les set de la tarda, juntament amb un llibre sobre el mateix tema. L'acte tindrà algunes sorpreses.

L'exposició i el llibre són fruit d'una iniciativa de quatre particulars beguetans (Jaume Viñas, Jaume Pujol, Carlos Ros i Ramon Lluís) que han aconseguit tot el material a través de les seves investigacions sobre aquest prohom beguetà nascut a Cal Viudo, home de negocis i amb sensibilitat per la cultura i preocupat pels més necessitats.

Així, Jaume Petit Ros va ser l'ànima de moltes festes populars a Begues, però també va ser l'impulsor d'emblemàtiques construccions locals com el mateix Petit Casal, la Biblioteca Popular Petit, la Colònia Petit, l'Hotel Petit Canigó, el Teatre El Goula o la Granja Petit Canigó.

La mostra es podrà visitar  els dissabtes de deu del matí a dues de la tarda i de sis de la tarda a les nou del vespre, i els diumenges de deu del matí a dues de la tarda.

Darrera actualització: 03.07.2018 | 11:37