L'AREB recorda els inicis del segle XX a Begues en una mostra fotogràfica

Dilluns, 5 de juliol de 2021 a les 12:00

L'exposició, la tercera que organitza l'entitat, es podrà veure tots els caps de setmana de juliol i setembre a la Fundació Privada Col·legi Bosch.

La Fundació Privada Col·legi Bosch acull durant tot el mes de juliol una exposició fotogràfica organitzada per l'Associació de Recerca Etnològica de Begues (AREB) en la qual es mostra la vida cultural, social, esportiva i festiva del municipi al llarg dels primers 70 anys del segle XX.

Es tracta de desenes d'imatges, moltes d'elles cedides per particulars, que mostren bona part de la vida quotidiana del Begues de fa un segle i que patentitzen la transformació i evolució del poble, no només des d'un punt de vista urbanístic sinó també social.

Aquesta exposició es pot veure els dissabtes, de 10 a 14 h i de 18 a 20 h, i els diumenges només en horari de matí. Passat l'agost, la mostra es podrà tornar a visitar el setembre.

La mostra, treballada al llarg de dos anys, és la tercera proposta expositiva de l'AREB, després d'una retrospectiva sobre el prohom beguetà Jaume Petit i la seva època que va tenir com a escenari el Petit Casal, i una col·lecció d'eines i oficis antics que també va acollir la Fundació Privada Col·legi Bosch.

Darrera actualització: 05.07.2021 | 10:54