El pregó de Lola de la Fuente inaugura demà oficialment la Festa Major

Dijous, 21 de juliol de 2022 a les 09:00

L'exdirectora general de l'Associació Esclat, entitat que lluita per la inclusió social de les persones amb discapacitat, protagonitzarà un acte que comptarà amb la presència del Gegant Martí amb motiu dels 25 anys de la figura de la Coral Montau.

Demà dijous es donarà el tret de sortida a la Festa Major de Begues amb la lectura del pregó. Serà a partir de les vuit del vespre i des del balcó de l’Ajuntament. L’acte anirà a càrrec de l’activista social Lola de la Fuente.

De la Fuente, veïna de Begues, ha dedicat bona part de la seva vida a la lluita a favor de les persones amb discapacitat, especialment com a directora general de l’Associació Esclat, càrrec que va ocupar durant 44 anys.

L’Associació Esclat és una entitat sense ànim de lucre que treballa per a la inclusió social de les persones amb qualsevol tipus o grau de discapacitat, i millorar la seva qualitat de vida i la de les seves famílies.

Llicenciada en Psicologia, postgrau en Pedagogia terapèutica, educadora social i diplomada en Gestió empresarial, De la Fuente va rebre el 2019 la Medalla d’Honor de Barcelona per la seva tasca davant l’Associació Esclat.

Visita de la consellera de Justícia

Lola de la Fuente estarà acompanyada de l’alcaldessa de Begues, Mercè Esteve, i de la consellera de Justícia de la Generalitat, Lourdes Ciuró, qui, aprofitant l'inici de la Festa Major, farà una visita institucional a Begues.

L’acte del pregó tindrà un altre convidat d’excepció: el Gegant Martí. Amb motiu dels 25 anys de la figura de la Coral Montau, el Gegant Martí presidirà l’activitat que obre oficialment la Festa Major de Begues.

Darrera actualització: 19.07.2022 | 21:55