Els actes de Sant Jordi a Begues s'allargaran tres dies

Divendres, 14 d'abril de 2023 a les 09:00

Les activitats culturals començaran el divendres 21 d'abril i culminaran diumenge amb les tradicionals parades de venda de roses i llibres al passeig de l'Església i al carrer Major. Des d'aquest mateix escenari, Ràdio Begues emetrà un programa especial en directe.

Enguany, la diada de Sant Jordi se celebrarà en diumenge. Per aquest motiu, a Begues s'ha programat una sèrie d'actes culturals que duraran tot el cap de setmana des del 21 fins al 23 d'abril.

Divendres de la setmana vinent, les escoles de Begues assistiran a l'explicació de la llegenda de Sant Jordi amb titelles que tindrà lloc al passeig de l'Església a dos quarts de deu del matí. I a les sis de la tarda, el jovent local organitzarà un berenar al Fixu.

El mateix dia se celebrarà l'onzena edició de la Revetlla Literària a la Biblioteca La Ginesta, a partir de les cinc de la tarda. L'acte comptarà amb un taller de dracs i roses de paper a càrrec de l'Espai Nou, l'actuació de les corals infantils i Giants de la Coral Montau i la colla castellera dels Encantats de Begues aixecarà un pilar.

L'endemà dissabte, els actes de Sant Jordi començaran amb una ballada de sardanes amb la música de la Cobla Ciutat de Cornellà (a dos quarts de dotze del matí al passeig de l'Església) i organitzada pel Grup Sardanista de Begues.

Signatures d'autors i autores locals

De dotze del migdia a dos quarts de dues de la tarda, al mateix passeig de l'Església s'instal·larà una taula on escriptors i escriptores locals signaran i vendran els seus llibres. L'activitat està organitzada per les llibreries El Lledoner i Els Nou Rals.

A dos quarts d'una de la tarda hi haurà una actuació musical del duet format per Arturo Blasco i Annie Hall, també al passeig de l'Església.

El dia finalitzarà amb l'acte poeticomusical Pluges organitzat per la Coral Montau i l'Ajuntament de Begues a l'Escorxador, a partir de dos quarts de set de la tarda.

Diumenge, diada de Sant Jordi, al passeig de l'Església i al carrer Major es col·locaran les tradicionals parades de venda de llibres i roses. A partir de dos quarts d'onze del matí, Ràdio Begues oferirà un programa en directe des del mateix passeig de l'Església.

Finalment, a les dotze del migdia tindrà lloc Lletres en calent, una lectura oberta amb textos i poemes sobre l'erotisme i amenitzada amb la música del grup Maima. L'activitat està organitzada per Una Font de Poemes i l'Ajuntament.

Darrera actualització: 18.04.2023 | 13:13

Imatges