Els equips esportius de Begues tornen a la competició

Dimecres, 22 de setembre de 2021 a les 09:00

En alguns casos, com el futbol i el bàsquet, la temporada ja ha començat, mentre que en el cas del rugbi i del futbol sala els tornejos s'iniciaran a l'octubre.

Les competicions esportives federades tornen a Begues. Totes les entitats esportives del municipi han iniciat ja els entrenaments de cara a la nova temporada que, en alguns casos, ja ha començat, especialment en aquelles d'equips.

És el cas del futbol. El CF Begues ja va començar la competició la setmana passada (amb derrota per 4-3 a domicili de La Florida), i aquest cap de setmana rebrà al Camp Municipal d'Esports el Castelldefels B.

I ho farà amb públic, ja que les darreres normatives del Departament de Salut permeten un aforament del 70% tant en competicions a l'aire lliure com en espais tancats. L'ús de la mascareta serà obligatòria, igual que el control d'accés.

Un altre esport que ha iniciat la competició és el bàsquet. El CB Begues, tant en categoria masculina com femenina, també han començat els seus respectius tornejos i aquesta setmana també jugaran a casa, com sempre al Pavelló Esportiu Jaume Viñas i Pi.

Per altra banda, el rugbi i el futbol sala començaran les seves competicions a l'octubre. En el primer cas, el Begues RC debutarà al Camp Municipal d'Esports el 2 d'octubre, mentre que l'AE Begues iniciarà la competició a mitjans de mes.

Darrera actualització: 23.09.2021 | 08:59