Els Reis de l'Orient es preparen per viure la cavalcada més màgica

Dijous, 29 de desembre de 2022 a les 09:00

L'arribada dels Reis de l'Orient a Begues vindrà carregada de novetats, enguany, i amb tota la complicitat i il·lusió del col·lectiu Joves pel Nadal.

El seguici de Ses Majestats arribarà al municipi diumenge, el primer dia de l'any, per muntar el Campament Reial. Per primera vegada, la recollida de cartes s'amplia a dos dies: diumenge i dilluns, 1 i 2 de gener, de 18 a 20 h, i tindrà com a escenari els jardins de la Fundació Bosch.

A més, la Clau Màgica que obre les llars de Begues tindrà, enguany, més protagonisme que mai. Serà present en el Campament Reial de la mà de les Fades de la Nit i, fins al dia 5, es podrà veure exposada a l'aparador del Petit Casal.

D'aquesta manera, tothom podrà veure de prop els secrets que amaga la clau que ho fa tot possible aquella nit. Precisament, el lliurament de la Clau Màgica serà la primera de les parades de la cavalcada del dia 5.

Al voltant de les 18.30 h, Melcior, Gaspar i Baltasar la recolliran a l'Ajuntament i, des d'aquí, enfilaran el recorregut cap al passeig de l'Església on saludaran tots els infants de Begues. Ho faran des de les noves carrosses, de més de sis metres de llarg cada una, construïdes especialment per a l'ocasió.

A partir d'aquest punt, la cavalcada seguirà el recorregut habitual fins ben entrada la nit, inclòs el tradicional lliurament de paquets (que es recolliran el dia 4 a L'Escorxador).

Crida a col·laborar en la cavalcada

Per fer possible la nit més màgica de l'any, el col·lectiu Joves pel Nadal ja treballa de valent en la decoració de les carrosses (foto) i en la preparació del seguici que acompanyà els Reis de l'Orient en el recorregut per Begues.

En aquest sentit, es fa una crida a aquelles persones que vulguin col·laborar en la cavalcada, sigui com a part del seguici o en tasques de voluntariat durant el recorregut. Qui hi estigui interessat pot contactar amb Joves pel Nadal, a través del seu Instagram (missatge directe), o amb la Regidoria de Cultura (begues.cultura@begues.cat).

Darrera actualització: 29.12.2022 | 09:05