En marxa la taula de treball per a la millora del transport públic a Begues

Dijous, 18 de de gener de 2018 a les 09:00

Aquesta setmana ha tingut lloc la primera trobada de l’any entre l’Ajuntament de Begues i la Secretaria d’Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat. La reunió és fruit del compromís assolit el passat octubre entre l’alcaldessa de Begues, Mercè Esteve, i el conseller de Territori, Josep Rull, per abordar a fons les necessitats del municipi en matèria de transport i mobilitat.

El passat octubre, l’alcaldessa de Begues es va reunir amb l’aleshores conseller de Territori, Josep Rull, en el marc de les trobades permanents entre ambdues administracions per abordar aspectes centrats en l’àmbit territorial. D’aquella reunió va sorgir el compromís de treballar més a fons les necessitats de Begues en matèria de transport, fet que s’ha materialitzat amb la reunió de Mercè Esteve amb el secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Ricard Font.

Sobre la taula, d’entrada, la necessitat de millorar el servei d’autobusos que dona servei a Begues. En aquest sentit, es va traslladar la necessitat de racionalitzar i millorar els horaris de la línia 902. L’objectiu més immediat de l’Ajuntament seria poder disposar de major freqüència en la franja de migdia i primera hora de la tarda (entre les 15.30 i les 17.30 h) i així permetre, entre d’altres objectius, una millor connexió amb els horaris d’entrada i sortida d’estudiants dels centres educatius.

Un cop assentades les bases a nivell polític, la negociació continua ara a nivell tècnic, estudiant les diferents franges, els seus usos, i les possibilitats de racionalització i/o ampliació que ofereixen el més aviat possible.

Darrera actualització: 18.01.2018 | 09:21