Es reprèn la rehabilitació dels camins històrics de Begues

Dijous, 4 de novembre de 2021 a les 09:00

En el marc del programa anual de protecció del patrimoni, aquesta tardor s'arranjaran uns 150 metres del camí de Sitges, tot adaptant-lo al pas de les persones, es desbrossaran els marges i es reconstruirà el murs de pedra seca que delimita el camí.

Aquesta tardor, es reprèn la rehabilitació dels camins i murs de pedra seca del camí de Sitges. Es tracta d'una actuació inclosa en el programa municipal d'arranjament de camins històrics, que compta amb un finançament anual de l'Ajuntament de Begues per a actuacions de preservació del patrimoni local.

En la propera actuació es rehabilitaran 150 metres del tram del camí de Sitges que va des del torrent de Mas Ferrer fins al pontarró de Mas Roig. Així, s'obrirà l'antic traçat per fer-lo apte per a les persones, es podarà i sanejarà la vegetació propera i es reconstruirà el mur que el delimita.

També es vol restaurar el pontarró de Mas Roig i es pretén donar visibilitat i condicionar les quatre barraques de vinya que envolten aquesta estructura. Totes aquestes intervencions han de permetre la integració del camí de Sitges al paisatge de pedra seca de l'entorn.

A l'agost de l'any passat ja es va finalitzar la primera fase d'aquests treballs, amb la rehabilitació de 200 metres del camí de Sitges i de 260 metres del camí de la Vinya de Mas Roig.

Darrera actualització: 03.11.2021 | 22:02