Fins a un 14% de descompte en la taxa de tractament de residus amb la targeta de les deixalleries metropolitanes

Dimecres, 5 d'agost de 2020 a les 09:00

L'AMB ha engegat una campanya de promoció d'aquesta targeta de fidelització amb la intenció de reduir la generació de residus, millorar la recollida de la selectiva i abaixar els costos del tractament dels residus.

L'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) impulsa des de finals de juliol una campanya informativa per promoure l'ús de les deixalleries de la xarxa metropolitana i la seva targeta d'usuari, la qual permet reduir fins a un 14% la taxa metropolitana de tractament de residus.

La campanya pretén reduir la generació de residus, tant a les llars com als establiments comercials, millorar l'índex de la recollida selectiva, abaixar els costos en el tractament dels residus i augmentar i fidelitzar les persones usuàries de les deixalleries metropolitanes i els punts verds.

La targeta es pot tramitar a través del web de les deixalleries metropolitanes, on també es pot trobar tota la informació relacionada amb aquesta xarxa (quins residus s'admeten, què se'n fa d'aquests residus, etc.) en la qual estan integrats tots els municipis de la zona d'influència de Barcelona, inclòs Begues.

Canviar d'hàbits no costa gens i val molt!

Darrera actualització: 20.07.2020 | 10:14