Inici dels treballs nocturns en les obres de la carretera BV2041

Dijous, 11 d'octubre de 2018 a les 19:00

La nit de diumenge 14 al dilluns 15 d'octubre començaran els treballs nocturns de les obres de millora de la carretera BV2041. Aquests treballs se sumen als que ja s'efectuen durant el dia, i serà durant la nit quan tindran lloc les actuacions de major incidència sobre la circulació.

Les obres de millora de la carretera BV2041 enceten aquest diumenge una nova fase d'intervencions. Durant les darreres setmanes han tingut lloc les tasques de sanejament del ferm, consistents en la intervenció específica en aquells punts de la carretera on l'asfaltat estava més deteriorat o calia reforçar el ferm. Un cop fetes aquestes intervencions en punts concrets, ara arriba el moment d'abordar el reasfaltat total del conjunt de la carretera. Aquests treballs tenen una major incidència en la circulació, ja que requereixen de maquinària més pesada i de major ocupació de l'espai de circulació. 

Per aquest motiu, a banda dels treballs habituals en horari diurn, a partir de diumenge s'hi suma un nou torn de treball nocturn. Així les coses, durant el dia (de dilluns a divendres de 9.00 a 18.00h i els divendres de 9.00 a 14.00h) es continuarà treballant en les interseccions de Ca n'Espinós i Bruguers, treballs de sanejament, traçat o senyalització, entre d'altres. Aquestes actuacions tindran afectació en el trànsit similar a la que ha vingut produint-se durant l'estiu, garantint el pas alternatiu vetllant pel mínim temps d'espera, segons informa la direcció d'obres.

Treballs nocturns

Pel que fa als treballs nocturns començaran la nit de diumenge a les 22.00h i s'allargaran fins les 06.00h del matí de dilluns (repetint-se cada nit fins la de dijous a divendres). En aquesta franja s'abordarà el gruix dels treballs de reasfaltat, que obliguen a la ocupació total d'un dels carrils de circulació. La direcció d'obres informa que s'habilitarà pas alternatiu en tot moment, però també s'alerta que de forma puntual es pot produir algun tall total de la circulació per poder desplaçar maquinària o per la pròpia logística dels treballs. En tot cas aquests talls puntuals no haurien de ser superiors als 15 o 20 minuts.

Amb tot, l'Ajuntament de Begues demana a les persones conductores paciència i extremar la precaució al volant, especialment en horari nocturn, quan la visbilitat és més reduïda. Es recorda l'obligació de reduir la velocitat, fer cas de la senyalització provisional habilitada i de les indicacions del personal d'obra.

Darrera actualització: 31.10.2018 | 15:59