El fred obliga a canviar l'horari de les obres de la carretera a Gavà

Divendres, 2 de novembre de 2018 a les 09:00

Els treballs de reasfaltat de la carretera s'han vingut realitzant fins al moment en horari nocturn. La direcció d'obres, però, ha constatat que les baixes temperatures d'aquestes nits no estan contribuïnt a la correcta aplicació dels materials i, per aquest fet es veuen obligats a executar els darrers quilòmetres de reasfaltat en horari diürn. 

Les baixes temperatures que s'estan registrant durant les darreres nits a Begues han obligat a modificar la programació dels treballs de millora del ferm de la carretera BV2041 de Begues a Gavà. Així, a partir de dilluns, 5 de novembre, l'estesa de l'aglomerat (que fins ara es feia de nit) passarà a realitzar-se en horari diürn, entre les deu del matí i les sis de la tarda fins dijous, i fins a les dues de la tarda divendres, 9 de novembre.

Donat que ja són pocs els quilòmetres de reasfaltat que queden, la direcció d'obres calcula que els treballs s'allargaran només durant aquesta propera setmana, si les condicions meteorològiques no són desfavorables.

Per aquest motiu, us sol·licitem la vostra comprensió i paciència atès que es produiran afectacions degudes a les restriccions del trànsit en aquest horari. Els treballs obligaran a l'ocupació total d'un dels carrils de circulació, habilitant en tot moment pas alternatiu. Tot i així també s'alerta que, de forma puntual, es pot produir algun breu tall total de la circulació per poder desplaçar maquinària o per la mateixa logística dels treballs.

Aquesta fase de reasfaltat és la que pot produir més molèsties a la circulació, però representen la fase final del gruix de les intervencions de millora que s'estan produint a la carretera. Els serveis tècnics municipals i la Policia Local faran un seguiment de les possibles incidències que es vagin ocasionant per tal de contribuir, en la mesura de les seves possibilitats i recursos, a minimitzar les incidències en la circulació.

Darrera actualització: 02.11.2018 | 10:19