Comencen les obres de millora de la carretera BV-2041

Dimecres, 27 de juny de 2018 a les 17:30

Dilluns, 2 de juliol, comencen les obres de millora de la carretera que uneix Begues amb Gavà. Els treballs tenen una durada prevista de 5 mesos i comportaran afectacions puntuals de trànsit, habilitant pas alternatiu en determinats moments i trams del traçat.

La Direcció General d’Infraestructures de Mobilitat de la Generalitat de Catalunya ha comunicat l'inici de les obres de millora de la carretera BV-2041 segons el projecte previst. Les obres tindran una durada total de 5 mesos, i s'executaran en dues fases. La primera, que comença aquest dilluns 2 de juliol, s'allargarà fins a la primera quinzena de setembre, tot coincidint amb el període vacacional. Durant aquesta fase es realitzaran, principalment, treballs de consolidació del traçat, eixamplament de cunetes i les intervencions de millora de l'accessibilitat i de canvi de sentit a l'accés del barri de Ca n'Espinós i de l'antic restaurant Cañón Colorado, en terme municipal de Gavà. 

Durant aquesta fase no es preveu cap tall total de circulació a la carretera, però sí afectacions durant l'horari d'actuació, que serà de 9.00 a 18.00h (evitant l'hora punta de baixada de primera hora del matí, i la de pujada a la franja del vespre). En aquest horari, i en funció dels treballs que es vagin produint, serà necessària una reducció de les calçades o la circulació amb pas alternatiu en determinats trams. L'empresa encarregada de les obres disposarà personal per a la regulació del trànsit en cada moment.

La segona fase de les obres s'executarà a partir de la segona meitat de setembre. En la fase final, corresponent al reasfaltat i repintat total del traçat, sí que serà necessari el tall total de la circulació. Unes afectaccions que es concentraran en horari nocturn i a les matinades, per causar les mínimes molèsties possibles. 

Mentre durin els treballs es demana a les persones conductores que circulin amb la màxima precaució, moderant la velocitat i fent cas de les indicacions de senyalització i del personal d'obra. Tanmateix es demana paciència a la ciutadania, conscients que les obres sempre provoquen molèsties, però convençuts que són necessàries per a millorar la seguretat i el confort de la carretera, tal com l'Ajuntament de Begues venia reclamant des de feia temps.

Sempre que sigui possible, en funció de la informació diària que la Direcció General d'Infraestructures de Mobilitat faciliti a l'Ajuntament, aquest consistori anirà oferint informació actualitzada amb les possibles afectacions, a través de la seva pàgina web o de les xarxes socials de l'Ajuntament o de la Policia Local.

Darrera actualització: 27.06.2018 | 22:49