Llum verda al projecte d'inversions de la Generalitat per millorar la carretera de Begues

Dijous, 20 d'abril de 2017 a les 11:55

L'Ajuntament de Begues ja disposa del projecte de millora de la carretera a Gavà on la Generalitat invertirà 1,1 milions d'euros. El projecte és el resultat del compromís assolit l'any 2015 per la Generalitat a demanda del consistori.

La Direcció General d’Infraestructures de Mobilitat de la Generalitat de Catalunya ja ha fet arribar a l’Ajuntament de Begues el projecte de millora de la carretera BV-2041, la que uneix el poble amb Gavà. Es tracta d’una sèrie d’actuacions de millora del ferm i d’altres elements que significarà una inversió d’1.150.186,66 euros. A hores d'ara només falta conèixer el calendari i termini d'execució dels treballs.

Les actuacions estan encaminades a afavorir la seguretat i la comoditat en la conducció en una carretera que té un traçat sinuós i registra de l’ordre dels 9.000 vehicles diaris, amb una elevada presència de ciclistes. Amb l’objectiu d'augmentar la seguretat, la Generalitat actuarà en cruïlles i punts estratègics, com la intersecció de Can Espinós o l’entrada a Bruguers. Altres treballs consistiran en condicionar les cunetes i reforçar la separació entre carrils amb la senyalització horitzontal que ja existeix en el tram de Gavà a Bruguers.

Aquest projecte arriba després que al març del 2015 el director general d’Infraestructures de Mobilitat Terrestre, Xavier Flores, es comprometés a donar resposta a les demandes del govern municipal de Begues amb aquesta inversió de prop d'1,2 milions d’euros en la millora de la carretera, especialment en el reforç de la seguretat en els revolts i en la millora del ferm.

Darrera actualització: 11.05.2018 | 01:44