Les obres de millora de la carretera començaran a l’estiu

Divendres, 11 de maig de 2018 a les 10:00

Així ho ha comunicat el director general d'Infraestructures de mobilitat terrestre a l’Ajuntament, la mateixa setmana en què la Generalitat realitza una primera actuació de millora a la variant de Begues.

Les esperades obres de millora de la carretera de Begues a Gavà començaran a l'estiu. Així ho ha informat el director general d'Infraestructures de mobilitat terrestre, Xavier Flores, a l'alcaldessa de Begues, Mercè Esteve. Els treballs haurien d'haver començat a la tardor, però la licitació va quedar aturada per l’aplicació de l'article 155 de la Constitució espanyola per part del govern espanyol. La destitució del conseller que n'hauria d'haver donat la llum verda va aturar el projecte que, després de la insistència de l’Ajuntament i de la pròpia Generalitat, finalment s’ha pogut desencallar.

Les obres enllaçaran amb el renovat asfaltat de la variant, uns treballs que s'han realitzat al llarg d'aquesta setmana i que han cobert uns 20.000 metres quadrats de ferm, des de la rotonda de la Rectoria fins a la rotonda del carrer Agricultura, que dona accés als barris de Mas Ferrer i Can Bartró, d'una banda, i al centre del poble, de l'altra.

Segons ha informat la Direcció General, la intenció del govern de Catalunya és donar compliment a les demandes municipals en matèria d'infraestructures. Amb l'execució del projecte compromès a la carretera, amb una inversió d'1,1 milions d'euros, i completant la millora a la variant fins a la rotonda de Begues Parc. Aquest segon tram, però, està pendent de dotació en els propers pressupostos de la Generalitat.

Darrera actualització: 11.05.2018 | 10:29