Les obres de la carretera a Gavà començaran a la tardor i tindran una durada de cinc mesos

Dijous, 29 de juny de 2017 a les 12:30

Els treballs comptaran amb una inversió d'1,1 milions d'euros i consistiran en la renovació del ferm, la senyalització i les barreres de seguretat, entre altres accions.

Les obres de millora de la carretera entre Gavà i Begues començaran a la tardor, segons ho va anunciar ahir, 28 de juny, el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya. Els treballs tindran una durada aproximada de cinc mesos amb una inversió d'1,1 milions d'euros.

El tram on s'actuarà té una longitud de set quilòmetres, presenta un traçat amb diversos revolts i registra un trànsit d'uns 9.000 vehicles diaris. L'any 2014, el Departament va dur a terme una actuació de millora de la seguretat viària que va consistir en el pintat de zebrat central en un tram d'uns quatre quilòmetres, entre Gavà i Bruguers.

Els treballs consistiran principalment en la renovació del ferm i d'elements de drenatge, senyalització i abalisament per afavorir la seguretat i la comoditat en la conducció, la millora de les barreres de seguretat amb la col·locació de faldons de protecció per a motoristes en els revolts on sigui necessari.

També es perllongarà el zebrat central fins a Begues, inclosa la disposició de balises cilíndriques a la travessera de Bruguers, es crearan sobreamples a la calçada i cunetes transitables, i s'adaptarà la intersecció de Ca n'Espinós i la nova intersecció al quilòmetre cinc, per tal de permetre el canvi de sentit i entrada a la carretera amb major seguretat.

Darrera actualització: 11.05.2018 | 01:45