Ja es poden demanar les subvencions per a les carrosses i comparses del Carnestoltes

Dimarts, 31 de gener de 2023 a les 09:00

Les sol·licituds s'han de presentar abans del 14 de febrer. El 18 de febrer se celebrarà la rua i el concurs de disfresses, dins el Pavelló Esportiu Jaume Viñas Pi.

Ja es poden sol·licitar les subvencions que l'Ajuntament de Begues atorga a les comparses i carrosses que vulguin participar de la celebració del Carnestoltes al municipi, el 18 de febrer. Les sol·licituds es poden formalitzar tant telemàticament com personalment.

L'import màxim de la subvenció serà de 700 euros a repartir entre totes les sol·licituds presentades i que compleixin els requisits de les bases del concurs de disfresses. Les quantitats per carrossa (formada per un vehicle i més de sis persones) no seran superiors als 130 euros, mentre que per a les comparses (que hauran de ser de més de sis persones) es destinaran com a màxim 100 euros.

Per a optar a les subvencions cal presentar una instància genèrica a través de la seu electrònica de l'Ajuntament abans del 14 de febrer, o bé anar presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC). El document ha d'anar acompanyat per la sol·licitud específica de la subvenció.

Desfilada, ball i concurs

La rua començarà a les sis de la tarda, després de la lectura del pregó, i desfilarà per la plaça de l'Ateneu, el carrer Ferran Muñoz, passeig de l'Església, carrers, Joan Baptista Borés, Sant Jaume, Sant Domènec i Santa Eulàlia fins a arribar al Pavelló Esportiu Jaume Viñas Pi. Dins el poliesportiu hi haurà ball i el concurs de disfresses de comparses i carrosses.

En acabar, es lliuraran els premis, atorgats per un jurat que valorarà l'originalitat de les disfresses i de les carrosses, la música i les lletres de les comparses, entre altres criteris. Els tres primers guanyadors en les categories de carrosses i comparses s'emportaran un trofeu i sis entrades per a la programació teatral del Teatre El Goula del primer semestre d'enguany.

La festa de la disbauxa finalitzarà en aquest mateix escenari amb una discomòbil, a partir de la mitjanit.

Darrera actualització: 30.01.2023 | 11:30