La 16a Mostra d'Entitats de Begues recupera el format d'abans de la pandèmia

Divendres, 22 de setembre de 2023 a les 09:00

El gran esdeveniment del teixit associatiu del municipi tindrà lloc diumenge de la setmana vinent, 1 d'octubre, entre les 10 i les 14 h, al passeig de l'Església, els carrers Major i Ferran Muñoz i a les places de l'Ateneu i Camilo Riu.

La setzena edició de la Mostra d'Entitats de Begues ja escalfa motors. El gran esdeveniment que palesa la força i la potència del teixit associatiu del municipi tindrà lloc diumenge de la setmana vinent, 1 d'octubre, entre les 10 i les 14 h al passeig de l'Església, els carrers Major i Ferran Muñoz i les places de l'Ateneu i Camilo Riu.

La principal novetat d'enguany és que la Mostra recupera el format d'abans de la pandèmia de covid. És a dir, que els estands de les entitats es trobaran al passeig de l'Església. Davant l'església de Sant Cristòfol se situarà l'escenari on es desenvoluparan les diverses actuacions organitzades per les mateixes entitats i associacions.

Paral·lelament, a les altres zones de la Mostra també hi haurà activitats i, com és habitual, els visitants podran participar en la gimcana d'entitats i pujar fotografies de l'esdeveniment a les xarxes socials municipals amb les etiquetes #mostrabegues i #begues. A més, al carrer Major es trobarà la Mostra d'Oficis Artístics i Artesania que munta l'associació Artesans de Begues cada primer diumenge de mes.

Com també és usual, Ràdio Begues realitzarà un programa en directe des del seu estand situat enguany davant Cal Pere Vell. L'emissora local emetrà un magazín amb entrevistes a les entitats participants en la Mostra i molta música. El programa es podrà seguir en directe des del web alacarta.radiobegues.cat.

Darrera actualització: 21.09.2023 | 09:50