Trenta-sis entitats i associacions locals participaran en la 16a Mostra d'Entitats

Divendres, 29 de setembre de 2023 a les 09:00

Els estands es repartiran entre el passeig de l'Església, els carrers Major i Ferran Muñoz, i les places de l'Ateneu i Camilo Riu. Hi haurà activitats i exhibicions, especialment a l'escenari situat davant l'església de Sant Cristòfol.

Tot està a punt perquè aquest diumenge Begues celebri la setzena edició de la Mostra d’Entitats, en la qual prendran part 36 entitats i associacions locals, moltes de les quals organitzaran activitats i exhibicions. També hi haurà estands institucionals i d’organismes municipals.

El recinte firal estarà obert de les deu del matí a les dues de la tarda al passeig de l’Església, els carrers Major i Ferran Muñoz, i les places de l’Ateneu i Camilo Riu. Davant l’església de Sant Cristòfol se situarà l'escenari on es desenvoluparan les diverses com demostracions de balls i música, entre altres.

En altres espais de la Mostra també hi haurà activitats paral·leles, com tallers infantils, pràctiques esportives o exposicions d’art i de vehicles clàssics, entre altres.

Programació en directe de Ràdio Begues

Qui visiti la Mostra podrà participar en la gimcana d'entitats, una activitat amb premis per a totes les persones que hi prenguin part, que pretén donar a conèixer el teixit associatiu local a partir de diferents proves i plantejades per les mateixes entitats.

Com és usual, Ràdio Begues instal·larà un estudi d’emissió a l’aire lliure des del qual emetrà un programa especial en directe. L'emissora local oferirà entrevistes a les entitats participants en la Mostra, tertúlies, connexions en directa i música. El programa es podrà seguir en directe des del web alacarta.radiobegues.cat.

Paral·lelament a la Mostra d’Entitats, al carrer Major es trobarà la Mostra d'Oficis Artístics i Artesania que organitza l'associació Artesans de Begues cada primer diumenge de mes.

Darrera actualització: 28.09.2023 | 11:33