La beguetana Carlota Moreno, doble campiona d'Espanya de gimnàstica

Divendres, 2 de de setembre de 2022 a les 09:00

La jove esportista, que milita a les files del CG Vilanova, es va imposar en la modalitat de terra i per equips en el certamen celebrat a Pamplona. Dies abans, a Vic, va ser subcampiona de Catalunya en terra i barra, i tercera en salt.

La beguetana Carlota Moreno continua recollint èxits esportius. La jove gimnasta va arreplegar fins a set medalles en els campionats de Catalunya i d'Espanya de gimnàstica que van tenir lloc al juliol.

D'aquests triomfs, cal remarcar les medalles d'or en l'estatal, el qual es va celebrar del 20 al 23 de juliol a Pamplona. La Carlota va ser la primera en la modalitat de terra i per equips.

Per arrodonir l'actuació a la capital navarresa, la beguetana (que milita a les files del Club Gimnàstica Vilanova) també va ser la tercera de la general en la seva categoria, la Via Olímpica 3 (per a gimnastes de fins a deu anys d'edat).

Dos subcampionats al català

Pel que fa al Campionat de Catalunya, disputat el 9 i 10 de juliol a Vic, la Carlota va ser segona en les modalitats de terra i barra, mentre que va ser tercera en salt. Aquestes qualificacions li van atorgar també el tercer lloc de la general en Via Olímpica 3.

Darrera actualització: 01.09.2022 | 11:40