Carlota Moreno i Ferran Gonzàlez, noves perles de l'esport base de Begues

Dilluns, 20 de desembre de 2021 a les 09:00

Ambdós joves s'han proclamat recentment campions de Catalunya en les seves modalitats esportives (gimnàstica artística i pàdel, respectivament).

La pedrera de l’esport base de Begues no para de recollir èxits. Recentment, dos esportistes joves han aconseguit ser campions de Catalunya de pàdel i gimnàstica artística. Es tracta del Ferran Gonzàlez Zamorano i de la Carlota Moreno Castelló, respectivament.

El novembre passat, la Carlota (que participa amb el Club Gimnàstica Vilanova) es va proclamar campiona de Catalunya individual de salt de poltre en la categoria Via Olímpica 2 (per a gimnastes fins a nou anys) i també per clubs en el campionat que es va celebrar a Salt.

I, a principis d’aquest mes de desembre, la jove beguetana va aconseguir el segon lloc en l’exercici de terra del Campionat d’Espanya que va tenir lloc a Pamplona i el tercer en l’exercici de barra. Unes actuacions que li van valdre a la Carlota el quart lloc de la general en la seva categoria.

Un crac del pàdel

Per altra banda, el Ferran es va proclamar campió de Catalunya de pàdel en categoria cadet en el campionat que va tenir lloc el novembre passat a Barberà del Vallès. A més, el mes anterior, el veí de Begues havia format part de la selecció catalana campiona del Campionat d’Espanya celebrat a Mijas (Màlaga).

El Ferran, que entrena al Club de Tenis Andrés Gimeno, de Castelldefels, és una de les grans promeses catalanes de pàdel, ja que el 2019 va ser considerat el millor jugador infantil d’aquest esport del país. Sense dubte, tant ell com la Carlota, són un orgull per a Begues.

Darrera actualització: 17.12.2021 | 12:58