El beguetà Lucas Garrido, or a la Copa d'Espanya infantil de judo

Dimecres, 9 de febrer de 2022 a les 09:00

El jove beguetà, que milita al Club Darnes de Castelldefels, lluitarà per l'or a la Super Copa de Catalunya d'aquest dissabte a Barcelona.

La pedrera esportiva de Begues sembla ser inesgotable. Recentment, el jove Lucas Garrido Pinilla ha sumat els seus èxits als triomfs d'altres joves beguetans. En concret, el Lucas s'ha proclamat campió infantil de la Copa d'Espanya de judo celebrada a Tortosa.

Aquest dissabte, 12 de febrer, el beguetà tindrà una nova ocasió d'ampliar el seu palmarès amb la disputa a Barcelona de la Super Copa de Catalunya. Un palmarès força ampli, ja que el Lucas va començar a practicar judo als quatre anys al Club Judo Begues.

Als vuit anys, va marxar al seu club actual, el Judo Danes, de Castelldefels. En tots aquests anys, el jove esportista beguetà ha aconseguit ser campió de Catalunya benjamí i la medalla de bronze de la Super Copa de Catalunya en la mateixa categoria.

Un palmarès impressionant

Quan era aleví, va ser or a la Lliga de Judo Cracks i també va obtenir dos bronzes a la Copa de Catalunya, entre altres medalles. I ara, en la categoria infantil, també s'ha penjat el bronze en el Campionat de Catalunya i la plata a la Copa de Catalunya.

En el futur, a banda de la Super Copa de Catalunya de dissabte, el jove beguetà té a l'horitzó la Super Copa d'Espanya (el 13 de març a Alacant) i el Campionat de Catalunya (el 2 d'abril a Barcelona). Un horitzó de triomfs i èxits que sembla no tenir final.

Darrera actualització: 08.02.2022 | 11:20