El motociclista beguetà Òscar Mercader, campió de Catalunya d'iniciació

Dijous, 18 de novembre de 2021 a les 09:00

Amb només cinc anys, el jove pilot podria aconseguir també el campionat nacional de trial en la darrera prova que se celebrarà el 5 de desembre a Aitona.

Begues té una nova perla esportiva. Es tracta d'Òscar Mercader Garcia, un pilot de motos de només cinc anys que s'acaba de proclamar campió de Catalunya en la modalitat d'iniciació (velocitat en circuit). I al desembre podria aconseguir el mateix títol en la modalitat de trial.

El petit Òscar va pujar a una moto per primer cop quan tenia un any i mig, abans fins i tot que a una bicicleta. Era un vehicle amb rodetes que, sis mesos més tard, les hi van retirar i va circular-ne sense amb una seguretat que ja feia preveure el seu talent.

Per aquest motiu, els seus pares el van apuntar a dues escoles de motociclisme. La del Kàrting Vendrell, on practica entre setmana la velocitat en circuit, i una altra a Vilafranca del Penedès on s'entrena els caps de setmana en la modalitat de trial a les ordres de la campiona del món Maria Giró.

L'ambició del jove pilot beguetà sembla no tenir aturador, ja que també va voler introduir-se en la modalitat de motocròs. Però, de moment, el seu principal repte és guanyar el Campionat de Catalunya de Trial en la darrera prova que tindrà lloc el 5 de desembre a Aitona.

Darrera actualització: 11.11.2021 | 15:34