El jove motociclista de Begues, Òscar Mercader, es proclama campió de Catalunya de trial i velocitat

Dimarts, 28 de novembre de 2023 a les 09:00

El pilot beguetà, de només set anys, va finalitzar en primera posició en 11 de les 14 carreres disputades entre ambdues modalitats.

L’any 2023 ha consolidat Òscar Mercader Garcia com una autèntica promesa en el món del motociclisme. El jove pilot beguetà, de només set anys, ha continuat ampliant el seu incipient palmarès en una temporada plena d’èxits esportius.

Enguany, ha revalidat el títol de campió de Catalunya en les dues modalitats que practica, velocitat i trial. I ho ha fet mostrant una superioritat notable, finalitzant en primera posició en sis de les vuit carreres disputades en trial, l’última en el circuit de Tortosa, i en cinc de les sis carreres convocades de velocitat, l’última al circuit d’Osona.

Però l’ambició i les ganes de competir de l’Òscar semblen inacabables. Per això aquest any també s’ha iniciat en la disciplina de les minimotos elèctriques. I ho ha fet per la porta gran, obtenint una segona posició en el Campionat de Catalunya i un destacat tercer lloc en el Campionat d’Espanya.

Ara el següent repte i gran objectiu per la pròxima temporada és fer el salt i lluitar contra els millors pilots de la categoria en els Campionats d’Espanya de trial i velocitat. Haurem de seguir molt atents a l’evolució de qui ja apunta a futura joia del motociclisme nacional.

Darrera actualització: 27.11.2023 | 13:44