La campanya comercial de Nadal reparteix 12.000 euros entre la clientela

Divendres, 9 de desembre de 2022 a les 09:00

Els establiments adherits distribuiran els vals (d'un euro) entre la clientela, la qual els podrà gastar en els mateixos comerços fins al 5 de gener. Durant la campanya també hi haurà tallers i animació amb més premis.

L'Ajuntament de Begues ja ha posat en marxa un any més la campanya de promoció del comerç local, amb l'objectiu de posar l'èmfasi en el fet que les botigues de proximitat són les que aporten més satisfacció sigui per la qualitat dels productes o pel tracte familiar.

Amb aquesta finalitat, el consistori i el comerç local engeguen una campanya que s'allargarà fins al 5 de gener i en la qual es volen potenciar les compres tot oferint al·licients a la clientela en forma de vals per gastar i per un valor total de 12.000 euros.

Els vals (que tenen un valor d'un euro) es distribuiran, principalment, entre el 12 i el 18 de desembre a través dels establiments adherits a la campanya, i es repartiran entre la clientela d'acord amb els criteris fixats per cada establiment (per una compra mínima, per accions de fidelització o altres).

Les persones que tinguin aquests vals els podran utilitzar per pagar, fins al 5 de gener, en qualsevol dels establiments que participen en la campanya, sigui de forma individual o agrupats per a compres de major import. Els vals aniran numerats i no seran vàlids aquells que estiguin estripats o manipulats.

Tallers i animació al carrer

A més, del 19 al 23 de desembre i amb la intenció de fomentar encara més el consum de proximitat, cada tarda, a les 17 h, hi haurà tallers i demostracions pràctiques obertes a tothom al passeig de l'Església i carrer Major. Seran les següents:

  • Dilluns, 19: Classe magistral de guarniments i decoració de taula de Nadal.
  • Dimarts 20: Showcooking. Recepta de Nadal.
  • Dimecres 21: Taller pràctic per embolicar regals de Nadal.
  • Dijous 22: Showcooking. Dolços de Nadal.
  • Divendres 23: Taller de còctel de Nadal.

Finalment, el 28 de desembre, dia dels Sants Innocents, un peculiar personatge recorrerà l'eix comercial del centre enganxant llufes a l'esquena de la gent. Algunes portaran premis de cinc euros al dors, que es podran usar per pagar a les botigues adherides.

A partir del dia 12 de desembre, podreu consultar el llistat d'establiments participants en aquesta pàgina

Darrera actualització: 07.12.2022 | 19:13

Imatges