La Fira de Nadal torna al carrer demà dissabte

Divendres, 16 de desembre de 2022 a les 09:00

Una quarantena d'establiments i entitats participen en aquesta nova edició de l'esdeveniment que vol fer valer la fortalesa del teixit comercial local.

Demà dissabte, 17 de desembre, al passeig de l'Església i al carrer Major es podrà trobar la Fira de Nadal, un esdeveniment en el qual participaran una quarantena d'establiments comercials de Begues de sectors econòmics diversos, però també d'artesania, lúdics, socials o culturals.

De les onze del matí a les vuit del vespre, a banda de les parades dels establiments i entitats, també hi haurà degustacions, música en directe i activitats infantils. En aquest sentit, la Fira de Nadal comptarà amb les següents actuacions:

  • D'11 a 13 h – Pintacares i Mare Noel.
  • De 12 a 14 h – El Tricicle Màgic (espectacle itinerant).
  • De 17.30 a 19.30 h – Pare Noel.
  • De 18 a 20 h – BKT Brass Band i Unicorns lluminosos.

L'objectiu de la Fira de Nadal és el de donar a conèixer la fortalesa del comerç local i del mateix municipi de Begues, de forma que les compres de Nadal es puguin realitzar al poble i no calgui desplaçar-se als grans centres comercials propers.

Per festes, tria Begues

Coincidint amb la Fira de Nadal, també està en marxa la campanya de promoció del comerç local. Enguany, els establiments participants repartiran entre la clientela 12.000 euros en vals (d'un euro cadascun) que es podran gastar a Begues fins al 5 de gener.

A més, cada dia de la setmana que ve, els mateixos comerços faran demostracions i tallers al carrer Major o al passeig de l'Església, a les 17 h. Finalment, el dia dels Sants Innocents hi haurà una animació al carrer on s'enganxaran llufes, algunes premiades amb cinc euros, també per gastar al comerç local.

Darrera actualització: 15.12.2022 | 19:24