La campanya comercial de Nadal torna a sortejar una panera amb productes locals

Dimarts, 14 de desembre de 2021 a les 09:00

Fins al 5 de gener, els establiments participants repartiran entre la clientela fins a 30.000 butlletes per entrar en el sorteig que tindrà lloc el 12 de gener i que, a banda de la panera, inclourà també un creuer, caixes d'experiències per gaudir en família i vals de compra.

Aquesta setmana es posa en marxa la campanya comercial de Nadal. Fins al 5 de gener, els establiments de Begues que hi participen repartiran entre la seva clientela 30.000 butlletes per entrar en el sorteig de diversos premis, entre ells una panera amb productes majoritàriament aportats pels mateixos comerços.

Cada establiment participant estableix el el seu criteri per distribuir les butlletes, les quals hauran de ser complimentades amb el nom i el telèfon de la persona que les ha rebut i dipositar-les en l'urna que hi ha al mateix establiment. El sorteig es realitzarà el 12 de gener.

Igual com va passar en la campanya de Nadal de l'any passat, la panera estarà exposada a finals d'aquesta setmana a l'aparador del Petit Casal perquè tothom pugui veure els productes que inclou com, per exemple i entre altres, una bicicleta BTT i un val de mil euros aportat per l'Ajuntament i que s'haurà de gastar entre els comerços que participin en la campanya.

Altres premis que se sortejaran seran un creuer per la Mediterrània per a dues persones, un val de 250 euros per gastar en els comerços participants en la campanya i una sèrie de capses d'experiències per a gaudir en família valorades entre 100 i 200 euros.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 00:31