Recta final de la campanya comercial de Nadal

Dimecres, 5 de de gener de 2022 a les 09:00

El 12 de gener es realitzarà el sorteig de la panera i d'altres premis entre totes les butlletes repartides entre la clientela dels comerços participants en la campanya.

Dimecres de la setmana vinent, 12 de gener, es realitzarà el sorteig de la panera i dels altres premis que formen part de la campanya comercial de Nadal engegada per l'Ajuntament de Begues i els establiments comercials adherits i que finalitza avui, 5 de gener.

Com es recordarà, durant la campanya els comerços participants en la campanya han repartit entre la clientela 30.000 butlletes que, un cop omplertes amb les dades dels compradors, s'han dipositat en unes urnes situades en els mateixos establiments.

Aquestes butlletes entraran en un sorteig d'una panera valorada en més de dos mil euros i farcida amb productes dels establiments participants en la campanya, una bicicleta BTT i un val de mil euros atorgat per l'Ajuntament per gastar en el comerç local.

A banda de la panera, que ha estat exposada a l'aparador del Petit Casal durant tota la campanya, també se sortejarà un creuer per la Mediterrània per a dues persones, diverses caixes d'experiències per gaudir en família i un val de compra de 250 euros per gastar als comerços de Begues.

Darrera actualització: 04.01.2022 | 11:13