La Diputació enllesteix els treballs de millora de la pista de Begues a la Plana Novella

Divendres, 11 de febrer de 2022 a les 09:00

L'entitat gestora del Parc del Garraf ha dut a terme els treballs de reparació de la via, que es van iniciar el setembre de l'any passat.

Ja es pot circular amb major comoditat i seguretat per la pista que connecta Begues amb la Plana Novella. La Diputació de Barcelona, entitat gestora del Parc del Garraf, pràcticament ha finalitzat les obres de reparació i millora que es van iniciar al setembre de l'any passat, executades en el tram de pista que discorre per l'interior del Parc.

Els treballs han consistit en la reparació del ferm i en la millora del drenatge de les aigües pluvials, de forma que es faciliti el pas dels vehicles privats als diversos indrets del Parc del Garraf i a la seu de la Pleta, així com dels vehicles d'emergències en cas d'incendi forestal.

La pista de Begues a la Plana Novella és una de les vies més utilitzades al Parc del Garraf, ja que la seva amplada fa que sigui la d'ús preferent per accedir a l'espai natural. A més, esdevé peça clau en cas d'incendi forestal, per connectar de forma ràpida amb els diversos camins i pistes forestals de l'espai natural Per això, la pista necessita contínuament treballs de manteniment i conservació contra l'erosió.

Els treballs executats connecten amb la intervenció de manteniment feta en el tram que va des de la Creu fins a Can Bartró, consistent en la reparació de sots i escorrenties en el marc del Pla de Prevenció d'Incendis, finançat també per la Diputació de Barcelona.

Darrera actualització: 11.02.2022 | 08:58