La Flama del Canigó brillarà a Begues la vigília de Sant Joan

Dimecres, 17 de juny de 2020 a les 09:00

Entre les 19 i les 21 h del 23 de juny, la Flama del Canigó estarà disponible en un peveter situat al passeig de l'Església per a tothom qui vulgui encendre una espelma per il·luminar balcons i finestres de Begues.

A Begues no volem que res apagui la flama per Sant Joan. Tot i l'aturada de qualsevol activitat massiva a què ha obligat la pandèmia de la covid-19, el poble acollirà un acte simbòlic per mantenir viu l'esperit d'una de les nits més màgiques de l'any.

Així, el 23 de juny Begues rebrà com és tradició la Flama del Canigó, amb la qual s'haurien d'encendre les fogueres que il·luminen la nit més curta de l'any i la que dóna el tret de sortida de l'estiu.

Aquest cop, però, la Flama del Canigó no arribarà envoltada de l'acte popular a què ens té acostumats. En canvi, es podrà trobar en un peveter situat al passeig de l'Església entre les set de la tarda i les nou del vespre.

D'aquesta manera, tothom qui ho vulgui hi podrà encendre una espelma i il·luminar així balcons, finestres i jardins del municipi. A més, si es compra la coca de Sant Joan als establiments locals, s'obsequiarà els clients amb una espelma commemorativa de la revetlla.

Per altra banda, les Bruixes de Begues col·locaran una paradeta a prop del peveter on regalaran el tradicional ram d'herbes remeieres que elaboren cada any per aquestes dates.

Darrera actualització: 16.06.2020 | 17:05

Imatges

Revetlla Sant Joan 2020 cartell