La Mostra d'Entitats de Begues recupera diumenge la presència al carrer

Dilluns, 20 de setembre de 2021 a les 09:00

El passeig de l'Església i les places de l'Ateneu i Camilo Riu acolliran una quarantena d'entitats i associacions en un esdeveniment on les carpes estaran més separades entre elles per evitar aglomeracions i on no hi haurà el tradicional escenari per a activitats i demostracions que es col·locava davant l'església de Sant Cristòfol.

La Mostra d'Entitats de Begues tornarà a celebrar-se al carrer aquest diumenge, 26 de setembre, de 10 a 14 h. El principal esdeveniment que serveix de punt de trobada al teixit associatiu del municipi recupera el format presencial després que l'any passat es reinventés en format virtual a causa de la covid-19.

Tot i això, la Mostra d'enguany (que arriba a la seva catorzena edició) es modificarà precisament per adaptar-se a la situació sanitària provocada pel coronavirus. Així, l'esdeveniment tindrà tres escenaris principals: el passeig de l'Església, la plaça de l'Ateneu i la plaça Camilo Riu.

A més, no hi haurà el tradicional escenari davant l'església de Sant Cristòfol, on es duien a terme diverses activitats i demostracions de les entitats. Algunes activitats de petit format sí que es realitzaran a les carpes de la quarantena d'entitats participants, carpes que estaran separades entre elles per a evitar aglomeracions entre les persones visitants.

Durant aquesta setmana us ampliarem més detalls del contingut d'aquesta 14a Mostra d'Entitats de Begues que arrencarà diumenge, 26 de setembre, a les 10.00h.

Darrera actualització: 17.09.2021 | 18:35